مشاوره حقوقی رایگان - وصیت نامه

سلام در موضوع دادخواست تقاضای صحت و اصالت وصیت نامه تاریخ ....... 83. و در دادخواست علت جعلی بودن وصیتنامه را با تمام ضمیمه ها به دادگاه داده ام. اما دوباره در نتیجه گیری نوشته ام. لذا تقاضای رسیدگی و صدور حکم مبنا بر اثبات صحت و اصالت وصیتنامه را طبق ماده 278 قانون امور حسبی دارم. دادرسی اول بود. در شعبه 195 ‌عدالت. ایشون گفتند رد دعوا کنم، درخواست تصحیح کردم که البته ایشون فرمودند باید دادخواست جدید بگذارم و تقاضای ابطال وصیت نامه کنم. که البته نمیدونم چرا ابطال وقتی کارشناسی داریم که رد استکتاب کرده اند و هیچی هم به کارشناس نداده و با ابطال من میلیاردها از دست میدهم. مرسی
البته چون دادرسی اول بود نمیدونم چرا اجازه تصحیح و بهتر است بگم، تغییر خواسته

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
موضوع شما باید با مطالعه اسناد بررسی بشود و ...

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام
معلوم نیست خواسته دقیق شما چیست؟
اگر دلالیل مبنی بر جعلی بودن ارایه دادید چه انتظاری جز ابطال وصیت نامه از دادگاه دارید.
یا توضیحات شما ناقص است یا از ابتدا مسیر را کاملاً اشتباه رفتید.
در صورت نیاز به مشاوره تماس بگیرید