مشاوره حقوقی رایگان - فسخ اجاره

سلام
اضافه کردن یا نوشتن چه موضوعی بصورت غیر ملموس یا غیر مستقیم در رهن و اجاره مسکونی توان این را به مالک میدهد که هر زمان خواست قرارداد رهن را فسخ و مستاجر را بیرون کند. ؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام ذکر شود در صورت عدم پرداخت اجاره بها در در اخر ماه ما لک حق فسخ اجاره را خواهد داشت ولو اینکه مستاجر با تاخیر اجاره را پرداخت نماید.

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

هر دخل و تصرفی اضافه بر توافقات طرفین،ایجاد حق فسخ میکنه.