مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد منزل استیجاری توسط موجر

سلام و وقت بخیر
منزلی اجاره کرده ام با رهن کامل(190 میلیون تومان) که تا آبان امسال قرارداد دارم. و عرفا در اجاره نامه بنگاهی مبلغ بسیار ناچیزی به عنوان اجاره ماهیانه(20 هزار تومان) هم درج شده که من تا کنون پرداخت نکرده ام.لذا صاحبخانه چند وقتی است که با من لج کرده بابت فروش منزل( که در اجاره نامه هم بابت این موضوع درج نشده است) و من بجهت سلب آسایش خانواده مانع بازدید مشتریان شدم. بابت این موضع صاحبخانه به من گفتند که یک ماه دیگه منزل را تخلیه کنم... میخواستم بدونم که آیا صاحبخانه بابت اجاره ماهیانه که مبلغ بسیار کمی بوده و به روال نه کسی داده و نه کسی گرفته میتونه شکایت کنه و قرارداد رو فسخ کنه یا خیر؟ با سپاس فراوان

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی مستندات دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در قرارداد شرط شده باشد می تواند در قانون نیز اگر اجازه پرداخت نشه امکان فسخ قرارداد و تخلیه وجود دارد.
اگر در دادگاه ادعا کنید صوری بوده در این صورت قرارداد شما باطل است.
بهتر است مبلغ بیست هزار توان را پرداخت کنید تا بهانه ای نداشته باشد
تا زمانی که قرارداد تمام نشده حق بازدید از ملک را نخواهد داشت.
توجه داشته باشید که دعوای فسخ قرارداد اجاره زمان بر است و به فرض اینکه بتواند فسخ کند تا تایید فسخ از طرف دادگاه یا شورا چند ماه طول می کشد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

شما رقم را واریز،نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما تمام مبلغ را به حساب موجر واریز نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

شما باید تمام مبالغ معوقه را به حساب ایشان واریز کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتواند فسخ کند ولی زمانی است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

فورا به اندازه کل سال تجربه بها را به حسابش بریز که می شود 240 هزار تومان دیگه نمی تواند تخلیه بگیرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام موضوع نیاز به بررسی و گفتگوی بیشتر دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
فسخ یا عدم فسخ قرارداد اجاره بستگی به شرایط مندرج در اجاره نامه در بند فسخ دارد . بایستی دید که چه موجباتی در قرار ذکر شده است که باعث انحلال و فسخ اجاره نامه می شود .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مفاد قرارداد حائز اهمیت است اگر حق فسخی ایجاد شده با‌شد به قوت خود باقی است وسکوت گاها گذشتن از حق فسخ مربوطه است
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد....

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اگر در قرارداد قید و شرط شده باشد میتواند

علی سیفی

جناب آقای علی سیفی :

مبلغ رو بخ حساب دادگستری و یا حساب ایشان واریز کنید

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

عدم پرداخت اون مبلغ ناچیز در صورتی که در قرارداد در خصوص عدم پرداختش شرطی نشده باشه از موجبات فسخ قرارداد نیست

محمود رجبی پور

جناب آقای محمود رجبی پور:

سلام.بدهی ها رامسترد کنید یابه صندق واریز کنید. ایشان نمی توانند تا سررسید موعدفسخ قرار کنند

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

اجاره ها را پرداخت نمایید . و تا مدت اجاره میتوانید در ملک اقامت داشته باشید

حسن فضایلی راد

جناب آقای حسن فضایلی راد :

اجاره یک عقد لازم هست و اصولا هیچیک از طرفین نمی‌توانند تا پایان مدت اجاره آنرا فسخ کنند مگر اینکه حق فسخی برای هریک از طرفین گذاشته شود مثلا در قرار داد درج شود که چناچه مستاجر به مدت یک ماه مبلغ اجاره را با تاخیر پرداخت کند، موجر حق فسخ خواهد داشت

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بستگی به شرایط اجاره نامه دارد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام بهتر است مبلغ اجاره را پرداخت نمایید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بله مي تواند طبق شروط قراردادي عمل نمايد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با سلام،

براساس قانون، فسخ قرارداد اجاره تنها در شرایط خاص ممکن است که به دلیل تخلف یا نقض قرارداد توسط مستأجر اتفاق بیفتد. به همین دلیل، صاحب خانه نمی‌تواند به دلیل عدم پرداخت اجاره ماهیانه (که مبلغ بسیار کمی است)، قرارداد را فسخ کند.

همچنین، در صورتی که در قرارداد اجاره، شرایطی برای فروش ملک در دوره اجاره درج نشده باشد، صاحب خانه نمی‌تواند به دلیل فروش ملک، قرارداد را فسخ کند. اما اگر شما به دلیل سلب آسایش خانواده‌تان، بازدید مشتریان را از منزل خود منع کرده‌اید، صاحب خانه نمی‌تواند به دلیل نقض قرارداد شما از قوانین و شرایط قرارداد، به دادگاه مراجعه کند و قرارداد را فسخ کند.

در هر صورت، برای رفع این مشکل بهتر است با صاحب خانه صحبت کرده و سعی کنید او را قانع کنید که شما در حالتی که در آن جایگاه مستأجر هستید، این حق را دارید که از بازدید مشتریان از منزلتان صرف نظر کنید.

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
اگر می خواهید مشکلی برای شما ایجاد نشود مبالغ اجاره معوقه را تماما پرداخت کنید.
شما تا پایان زمان مدت اجازه می توانید به ایشان اجازه بازدید ندهید و حق شما می باشد.