مشاوره حقوقی رایگان - منع کار زوجه

سلام همسرم به مدت هشت ماه میشه که منو ترک کرده و حتی تمکین بجا نیاورده و حکم ناشزه بودنش صادر شد و درخواست مهریه هم کرده داخل منزل پدری ارایشگاه زده و بدون جواز کسب و مجوز بهداشت کاشت ناخن انجام میده ایا میتونم جلوی کارشو بگیرم باتشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر اشتغال منافی با مصالح ومنافع خانوادگی نباشد نمیتوانید منع اشتغال ایشان را درخواست نمایید