مشاوره حقوقی رایگان - اعاده حیثیت

با سلام همسر بنده ادعایی دارند مبنی بر اینکه من در منزل پدری عکسی با یک آقایی دارم ولی من مطمینم که همچین چیزی وجود نداره و تهمته و این عکسو به همه نشون داده و میخواد ازین طریق منو از شغلم که معلمیه بیکار کنه و چون بخاطر ضرب و شتم و اعتیاد دادخواست طلاق دادم اینجوری تلافی کنه ... حالا میخوام اعاده حیثیت کنم و ازش شکایت کنم

پاسخ ها :

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

با سلام .شما میتونید از طریق دادسرا برای ایشان شکایت تهمت وافترا مطرح کنید