مشاوره حقوقی رایگان - منع زوجه از شغل

سلام . همسرم دو سه مرتبه در زندگی به من خیانت کرد با وجود 4 فرزند گذشت کردم شغلهای مختلف پیدا کرد راضی نبودم 2 سال پیش در اداره با شرط و شرایط که لطمه به زندگیم نخوره مشغول شد طولی نکشید مجدد خیانت کرد تعهد داد که زن نمونه ای میشم گفتم با محبتت اعتمادم را بدست بیار هیچ عکس العملی نشان نداد کلا تغییر اخلاق داد باهاش حرف بزنم نصیحتش کنم فرار میکنه به خونه مادرش میره آنها هم با اینکه مشکلی از من ندیدن و میدانند دختر خودشان مشکل داره دخالت و زندگی ما را خراب کردند حالا به مادرش گفته طلاق میگیرم ولی کارم را ترک نمیکنم از ترس خیانت و نگرانی که دارم از بچه هام غافل شدم به همه لطمه خورد ضمن تشکر از شما راهنماییم کنید میتوانم منع از شغلش کنم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شغل وی برخلاف عرف و اخلاقیات باشد بله

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست بدهید
برای منع اشتغال باید ثابت کنید که شغل وی به زندگی شمع لطمه می زند

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

زمانی مانع شعل می توان شد که شغل منافی مصالح خانوادگی باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر
بهتر است به مشاور خانواده مراجعه نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود امکان منع اشتغال خیر مگر آن شغل خلاف مصالح کانون خانواده باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید بتوانید در دادگاه ثابت کنید که اشتغال خانم به بنیان خانواده لطمه میزند

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

چنانچه شغل منافی مصالح خانواده باشد دادخواست بدهید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر شغل نا متعارف با ساعات کاری نا متعارف باشد ، می توانید منع اشتغال بگیرید. در غیر اینصورت خیر.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر شغلش مخالف عفت عمومی هست بلی، واگر بابت خیانتش مدرکی دارید تحت عنوان خیانت و روابط نامشروع از او و ان مرد نامحرم شکایت کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نتیجه اقدام قضایی قابل پیش‌بینی نیست

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله می توانید
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق مشاوره تلفنی اقدام نمایید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام اولین اقدام مراجعه ب مشاورین خانواده جهت حل مشکلات ایت. در قدم بعدی در صورتی ک قصدی بر جدایی دارید و میتوانید خیاتت همسر خود را اثبات نمایید و در زندگی مشترک حقوق ایشان را درنظر گرفته اید میتوانید در وهله اول دادخواست عدم تمکین ثبت نمایید تا مرجع قضایی ایشان را ملزم ب بازگشت ب منزل نمایند. و در قدم اخر میتواتید اقدام ب طلاق نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در صورتیکه شغل خلاف مصلحت و شئون خانواده با تشخیص دادگاه باشد

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام در صورتی که چنین شرایطی وجود دارد بهتر است توافقی جدا شوید و عمر و وقت خود را هدر ندهید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام بستگی به شغل همسرتون داره که بتونید ممانعت کنید یا نه

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
ابتدا در دادگاه کیفری روابط نامشروع ایشان را باید ثابت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به صرف آنچه در سوال آمده است خیر بنظر
مگر آن شغل خلاف مصالح کانون خانواده باشد

به مشاور خانواده مراجعه کنید