مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از اداره ثبت ...

باسلام خانه موروثی پدرم، پس از دریافت پاسخ استعلامها، در محضر به خریداران انتقال داده شد و پس از 2ماه از تاریخ محضر، اداره ثبت رودهن به دلیل اشتباه در پاسخ استعلام، از صدور سند به نام خریداران، خودداری نموده و باعث شده که خریداران شاکی شوند و مدام اصلاح اشتباه خود را به تعویق می اندازد و نهایتاَ کار را به دادگاه حقوقی رودهن ارجاع داده تا وقت بیشتری تلف گردد و مخارج اضافه برای ما ایجاد کرده لطفاَ سریعتر بررسی و پاسخ بفرمایید. باتشکر یکی از وراث فروشنده خانه مذکور

پاسخ ها :

بتول نيكخواه

سرکار خانم بتول نيكخواه:

باسلام
حتما نیازمند ارجاع به دادگاه حقوقی بوده با پیام راجع به ملکی که اصلا از جزئیاتش اطلاعی ندارم نمیتوان راهنمایی کرد.