مشاوره حقوقی رایگان - استعلام از اداره ثبت که جواب درستی نمیدن

باسلام خدمت اساتید محترم. جدپدری بنده زمینهای کشاورزی زیادی تویه روستایی داشته ولی به دلایلی ازاون روستاکوچ کرده ولی هرسال برای کشت وزرع میامدوکشت میکرده بعدازفوتش زمین هادست فرزندانش بود تاقبل ازاصلاحات ارضی بعدازفوت پدربزرگم وبعلت عدم سرکشی تعدادی زمین هاتصرف کردن وتعدادی هم نسق گرفتن وتعدادی هم هیچ برگی ندارند ،،لذا بااین تفاسیر برای اینکه قبل ازشکایت متوجه بشم که زمین ها موروثی دردفترتوزیع اظهارنامه ثبت شدچندباربه اداره ثبت رفته با انحصاروراثت پدربزرگم ولی هردقیقه یه بهانه میاورندکه ازفلان جا نامه بیاروید ضمنآ دفترثبت ازسال 1307نوشته شد یکی ازکارمندهادوتاصحفه سال 1317نگاه کرده وگفته چیزی نیست که وقتی گفتم ازاول دفترنگاه بکن بهانه اورد که نامه بیار ،،ازاساتیدمحترم سوال دارم بایدچه راهی انجام بدم که اداره ثبت دردفترنگاه بکن ایاچیزثبت شده یانه با تشکر فراوان

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق بایگانی قسمت سوابق ثبتی سند و یا بنچاق را چک کنید

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

دوست عزیز شما طی درخواستی به مدیرکل ثبت هرشهرستانی که سکونت دارید مدعی ثبت ملک معارض رو داشته باشید و الزاما حداقل اطلاعتی که باید داشته باشید پلاک اصلی هستش که از اهالی روستا میشه گرفت وبا درخواستی که شما مینویسید به مدیر کل قطعا پاسخی کتبی از دایره املاک بشما ارائه میشه

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. می توانید از طریق شورای حل اختلاف محل تامین دلیل نمایید . دادخواست تامین دلیل از طریق دفاتر خدمات قضایی به شورا تقدیم نمایید . به هرحال قبول درخواست شما با آن مرجع می باشد .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می بایست ابتدا درخواست تامین دلیل داشته باشید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست تامین دلیل از طریق دفاتر خدمات قضایی به شورا تقدیم نمایید .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام نیاز به بررسی جزئیات موضوع است
آیا اراضی دارای پلاک ثبتی میباشد با خیر
پلاک ثبتی اراضی به اسم چه اشخاصی ثبت شده است
آیا اراضی جز اراضی منابع ملی میباشد یا خیر
آیا اراضی مشمول قانون اصلاحات اراضی شده است یا خیر
در حال حاضر زمین ها در تصرف چه اشخاصی است و ...

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

ستاره عارف پور

سرکار خانم ستاره عارف پور :

بادرود ...کارتون پیچیده..ترجیحا وکیل بگیرید..یا مرحله به مرحله ازمشاوره حضوری وکیل کارتون انجام بشه.

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

حق با اداره ثبت هست اونها بدون وجود استعلام و دستور از مقام و مرجع قضایی الزامی به پاسخگویی ندارند. حتی ممکنه تحت شرایطی این اقدام برایشان تخلف انتظامی محسوب شود.شما باید به صورت موردی اقدام کنید یک زمین مشخص را موضوع رسیدگی قرار بدید و بسته به شرایط اقدامات قضایی متناسب را شروع کنید. تامین دلیل با جلب نظر کارشناس ثبتی در مورد اراضی با کاربری زراعی بیشتر وقتها کارساز نیست چون این قبیل اراضی اغلب فاقد سابقه ثبتی هستند و کارشناسان آنها را جزو مراتع یا اراضی ملی تشخیص میدند.موضوع بسیار مفصل هست امکان شرح دادن تمام جوانب در قالب پاسخ مکتوب وجود ندارد پیشنهاد میکنم حتما حضوری نزد وکیل برید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

دادخواست تامین دلیل

از طریق دفاتر خدمات قضایی تقدیم نمایید .

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

دادخواست تحریر ترکه بدهید به شورای حل اختلاف تا استعلام بگیرند

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

درخواست تانین دلیل از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت نمایید

مرتضی مرادیان

جناب آقای مرتضی مرادیان:

سلام
راه شما درخواست تامین دلیل ازشورا و استعلام صورت وضعیت ثبتی هست با احراز ذینفع بودن شما درشورا بهتون کارشناس ثبتی در این رابطه میدن.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
درخواست تامین دلیل نمایید تا موضوع کارشناسی گردد

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام
کاربر گرامی تامین دلیل دهید تا کارشناس مزبور با بررسی سوابق ثبتی اطلاعات لازم را دراینخصوص در نظریه ذکر نمایند

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

دادخواست تامین دلیل از طریق دفاتر خدمات قضایی به شورا تقدیم نمایید .

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اظهارنظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی اسناد و مدارک جهت مشاوره متناسب با موضوع خواهد بود