مشاوره حقوقی رایگان - تخلف اداره ثبت

سلام اگر اداره ثبت در جواب دو استعلام از دو شعبه دادگاه در مورد یک پلاک ثبتی دو پاسخ مختلف و معارض بدهد به کجا باید شکایت کرد مثلا در یکی گفته شده قطعه فرض 257 نقشه فلان شهرک جزء پلاک فلان می باشد و در دیگری جواب داده شده همان قطعه جزء همان شهرک نمی باشد با سپاس

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در خصوص این امر مکاتبه‌ای صورت گیرد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
نیاز به بررسی جزئیات موضوع استعلام است

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با اداره امور اسناد و مدارک مراجعه کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

به هییت نظارت داخل ثبت و به خود همان دادگاهها