مشاوره حقوقی رایگان - طلاق زوجه

با سلام. من از سال 92 ازدواج کردم و از همون روز دوم عقدم به همسرم گفتم نمیخواهم ادامه دهم در سن 16 سالگی و با توجه به اینکه خانواده من کاملا سنتی و مذهبین. از سال 95 تا به حال دیگه همسرمو ندیدم 3 جلسه دادگاه داشتم که با توجه به رجوع و تمکین 2 دادگاه ابتدایی در سال 96 رای به تمکین بنده دادن ولی طی جلسه بعد با درخواست اعتراض همسرم (زوج) با ورود 2 شاهد هماهنگ و ناصادق رای به عدم تمکین و رای اجازه ازدواج برای ایشان دادن. نزدیک 5 ساله همسرمو ندیدم با توجه به شرایط بد اخلاقی ایشون و تکرر فحاشی و ناسزا گویی و عدم علاقه من حاضر به زندگی با ایشون نیستم. با قاضی پرونده هفته پیش صحبت کردم گفتن درخواست کراهت کن. با توجه به مسئله تنفر من، درخواستهای مکرر طلاق. عدم تمکین بالای 4 سال و همینطور رضایت بنده نسبت به بخشیدن مهریه طلاق حکم کراهت و عسر و جرح نسبت به شرایط من چیه؟؟ شهود برای کراهت اخلاقی ایشون دارم. و نکته بعد طبق تحقیقی که انجام دادم شرایط شغلی ایشون که در زمان تمکین سالهای ابتدایی 15 روز خونه بودن 15 روز ماموریت و من فقط 18 سال داشتم توی شهر غربت. نکته بعدی اینکه درخواست طلاق خلع هم ایشون به تازگی در صورت اهدای ماشین شخصیم هم کردن که وارد مقوله توافق شیم!! لطفا خواهش میکنم منو راهنمایی کنید با توجه به این (تسریح به احسان و امساک به معروف) و (صراحت ایلا در زندگی شخصیم) و (حق قسم و حکم فی) در شرع با تشکر

پاسخ ها :

پگاه احمدی

سرکار خانم پگاه احمدی :

با سلام. بایستی دادخواست طلاق تقدیم نمایید و دفاعیات خود را مطرح نمایید. موضوع مفصل تر از ان است که در جوا سوال شما بگنجد. شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر به پروفایل من مراجعه کرده و با اینجانب تماس بگیرید.