مشاوره حقوقی رایگان - طلاق از طرف زوجه

سلام خسته نباشید. من از شوهرم کراهت شدید دارم میخوام درخواست طلاق بدلیل کراهت شدید بدم و مهریه و نفقه رو ببخشم . بااینحال بازم نیاز هست که شوهرم راضی به طلاق بشه چون به هیچ وجه طلاقم نمیده قصدش اذیت کردنه ؟ لطفا راهنماییم کنید چجوری طلاق بگیرم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله شما یا باید به دفترخانه مراجعه کنید و وکالت در طلاق بگیرید و طلاق توافقی بگیرید و یا اینکه یکی از شروط 12 گانه موجود در عقد نامه را شامل شوید تا بتوانید طلاق بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود در اصل کلی زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
وانگهی نسبت به شوال و مورد شما رویه واحدی وجود ندارد گ اختلاف نظر وجود دارد....

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام بله بذل مهریه باید از سوی زوج قبول شود ولی برخی از محاکم بذل تمام مهریه را نشان دهنده عسر و حرج زوجه می دانند. از خدمات یک وکیل استفاده نمایید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

متاسفانه کراهت شدید دلیل قانع کنندهی برای قاضی نیست و جز موارد عسر وحرج حداقل فعلا محسوب نمیشه.
اگر زوج به طلاق توافقی راضی نمیشه و از طرفی شما دلیل قانونی مبنی بر عسر وحرج ندارید، باید صبر داشته باشی و پله پله جلو بری بعنی هر دوسه ماه یک عمل حقوقی انجام بدهی اول اینکه به هیچ وجه فعلا از خانه شوهر به صورت قهر خارج نشو ولی با او هم همبستر نشو، دوم مهریه ات را اجرا بگذار.
بقیه موارد را اگر تمایل داشتید از طریق مشاوره تلفنی دادراه با من وکیل کشاورز تماس بگیرید تا بیشتر و کاملتر توضیح دهم.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون زوجه برای اقامه دادخواست طلاق ، باید دلیل داشته باشد و دلایل زوجه احراز و اثبات گردد

دادخواست طلاق اقامه نمایید
و شما باید مستندات و دلایل خود را ارائه نمایید و به عسر و حرج و کراهت از زوج استناد نمایید و

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام قطعا نیاز است صرف کراهت کفایت نمیکند

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛
اگر زن نسبت به مرد کراهت شدید داشته باشد و ادامه روابط زناشویی باعث سختی و عسر و حرج زن شود.
برای چنین درخواستی می بایست زن دادخواست طلاق خود را در دفاتر الکترونیک قضایی ثبت نماید. پس از ثبت درخواست و دریافت مدارک لازم در این زمینه زوجین جهت مشاوره و داوری هدایت می شوند. در صورت عدم موفقیت سازش دهنده و مشاور جهت از سر گیری روابط زناشویی نظر مشاور و داور به دادگاه خانواده ارجاع داده می شود و ریاست دادگاه در این زمینه حکم خود را صادر می نماید. لازم به ذکر است برخلاف طلاق از سوی زوج یا مرد گواهی عدم امکان سازش صادر نمی شود بلکه دادگاه براساس ادله و مستندات حکم طلاق را جاری می نماید که گاها حکم مورد نظر مبتنی بر اجبار زوج به طلاق زن می باشد. پس از صدور حکم طلاق زن می بایست حکم مورد نظر را به دفاتر اسناد رسمی برده و طلاق خود را ثبت نماید. نکته ای که زوج یا زن نباید از آن غافل باشد این است که مطالبه درخواست های گوناگون در درخواست خود هیچ گونه مشکلی ایجاد نکرده و زن می تواند ضمن دادخواست طلاق استرداد جهیزیه خود را نیز مطالبه نماید.

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

بله نیاز به رضایت ایشان دارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در طلاق خلع و مبارات در هر صورت رضایت زوج لازم است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
کراهت باید برای قاضی احراز گردد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام وقت بخیر
ابتدا به ساکن برای طلاق اقدام نکنید چونکه هیچ دلیل قانع کننده ای ندارید و صرف داشتن کراهت شدید کافی نیست.
برای این امر، لازم است به سند ازدواج خودتان نگاهی بیاندازید در آن قسمت که نوشته شروط ضمن عقد، طی 12 بند مواردی را قید کرده است، همه آن موارد را مطالعه بفرمایید ببینید آیا مشمول آن موارد هستید یا خیر اگر یکی از این بندها هم در مورد شما صدق کند، می توانید از مسیر صحیح خودش اقدام کنید. لذا مؤکداً توصیه می گردد دادخواست طلاق در شرایطی که هیچ دلیلی ندارید فعلا مطرح نکنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام خدمت شما عرض کنم همان طور که مستحضر هستید راه های مختلفی برای طلاق وجود دارد که ابتدا وکالت در طلاق است مورد بعدی می‌بایست شروط 12 گانه در عقدنامه باشد و یا می بایست بتوانید افترا و حرج خود را اثبات کنید که عناوین مختلفی دارد اما در نهایت می توانید با بخشش مهریه درخواست طلاق بدهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر دلایلتون محکمه پسند باشد امکانپذیر است

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

باسلام با اثبات عسر و حرج شما و کراهت شدیدی که از ایشان دارید و گذشت مهریه و نفقه که دالبر مطالب فوق است معمولاً قضات حکم به طلاق صادر می کند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی شما می توانید با استفاده از اهرم فشار مهریه و نفقه و اجرت المثل ایام زوجیت تان به همسرتان فشار وارد کنید تا ایشان تن به طلاق توافقی دهند

مرصاد پوراعتضاد

جناب آقای مرصاد پوراعتضاد :

برخی از شعب دادگاه بذل حق و حقوق مالی و کراهت شدید زوجه را دال بر عسر و حرج زوجه قرار می دهند.بهتر است برای دعوای طلاق خود از وکیل استفاده کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا حکم بگیرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
رویه متفاوت است
لکن
در دعوی طلاق از ناحیه زوجه، صرف تنفر از شوهر نمی تواند موجبی برای از هم گسیختن نهاد مقدس خانواده و پذیرش دعوی باشد و زوجه باید دلیلی مبنی بر عسر و حرج خود و یا ثبوت و تحقق شرایط ضمن عقد نکاح را ارائه دهد.