مشاوره حقوقی رایگان - سامانه تصمیم و صدور حکم

با سلام
در خصوص سامانه تصمیم. طلاق از جانبه زوجه
اگر زوج برای جلسات مشاوره حضور پیدا نکند. و مشاور گواهی عدم سازش صادر کند. با این گواهی حکم طلاق صادر میشود؟
زوجه دلیل موجه برای طلاق ندارد . صرفا میگوید کراهت دارم

پاسخ ها :

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام در صورتیکه دادخواست طلاق توسط زوجه مطرح شود و دادگاه دلایل را کافی باند، حکم طلاق راصادر میکند، زوج میتواند به حکم طلاق ظرف 20 روز اعتراض نماید.

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

زوجه می بایست عسر و حرج خود را ثابت کند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر طلاق از جانب زوج نیاز به اثبات عسر و حرج دارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
صرف این گواهی موثر نیست . باز هم بسته به نظر قاضی مربوطه است .

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هر صورت عسر و حرج باید برای دادگاه محرز شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

زوجه باید عسرو حرج خود را اثبات نماید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

با سلام زوجه باید عسر و حرج خود را ثابت کند

کیمیا وهاب زاده موسوی

کیمیا وهاب زاده موسوی :

با سلام. در صورت اثبات عسر و حرج یا تحقق شرایط وکالت در طلاق بله

محمود رجبی پور

جناب آقای محمود رجبی پور:

بافرض مطالب فوق زوجه باید عسر وحرج خود را ثابت کند

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام زوجه میبایست عسروحرج خود را ثابت نماید

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام اینکه ک دلیل موجه است یا خیر را قاضی تشخیص میدهد بر اساس قانون. و در صورتی ک کراهت زوجه مورد قبول واقع شود با صدور گواهی عدم امکان سازش زوج ملزم ب طلاق است البته میتواند اعتراض کند. و در صورتی. ک گواهی هدم امکانسازش از غیر مرجع صالح صادرشده باید نیز زوج حق اعتراض دارد.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

زوجه می بایست عسر و حرج خود را ثابت کند

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیر. مرکز تصمیم صرفا مشاوره و روانشنانسی است.

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام امکانپذیر است

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
خیر
بعداز مراجعه به مراکز مشاوره خانواده زوجه باید دادخواست طلاق مطرح کند ودادگاه رسیدگی کند ورای صادرکند زوجه جهت طلاق باید علت موجه داشته باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام پیشنهاد می شود یک وقت مشاوره اخذ نمایید و تماس بگیرید تا در خصوص موارد مختلف راهنمایی شوید.