مشاوره حقوقی رایگان - موضوع جابجایی تیر برق

باسلام اینجانب
ساکن روستا ... از توابع شهرستان کوهرنگ می باشم دارای قطعه زمینی به مساحت پنج هزار مترمربع می باشم مقدار 350متر آن در طرح هادی می باشد و مابقی آن به صورت باغ می باشد بر اثر عدم آگاهی کشاورزان و کار جهادی برق رسانی به روستا تیر برق به فاصله 18متری از حریم جاده عمود شده اند حریم جاده روستا 12/5 می باشد حرف اهالی روستا این است که اداره برق روی حریم 14متری باید تیر ها را عمود می کرد تیرها باید بجابجا شوند ولی اداره برق به این مسئله توجهی ندارد بند در زمین خود باغی با درختان کم ارتفاع احداث کردم و دسترسی به تیر برق ها هم وجود دارد برای انشعاب مراجعه کرد ام ولی اداره برق از دادن انشعاب خوداری می کند و حرفشان اینست که باید دیوار باغ را تخریب کنید لطفاً راهنمای فرمایید با تشکر

پاسخ ها :

طيبه السادات  اذري مهر

طيبه السادات اذري مهر :

اگر قدمت تیر از دیوار بیشتر باشد نظر شرکت برق درست است ولی اگر قدمت دیوار بیشتر باشد حق بامالک است