مشاوره حقوقی رایگان - بازداشت سند وثیقه

با سلام. برادرم زندان شهرستان چابهار است و ما نیابت به شهرستان ایرانشهر گرفتیم و تمام مراحل کارشناسی انجام دادیم و آخر سر یکی رفته به جای صاحب سند خودش رو معرفی کرده ولی امضا یا انگشت نزده است. حالا صاحب اصلی سند آوردیم و این ها قبول نمی کنند و سند بازداشت است. زندانی هم زندان است و تاریخ بازداشت سند 28 برج 2 ولی حالا میگویند ما این سند قبول نداریم و بروید یک سند دیگر بیاورید. این است عدالت سند هم بازداشت زندانی هم بازداشت.
حالا چی کار کنیم؟ میگویند بروید دوباره نیابت بیاورید.
لطفا راهنمایی کنید حالا ما سند دیگر نداریم چون سند ما کشاورزی است و حالا میگویند باید بازپرس نیابت دهنده به شما نیابت مرزوعه بدهد. این قاضی هم میگوید من نیابت زمین کشاورزی نمیدم زمین ما هم 5470 متر است. حالا چی کار کنیم و امروز رفتیم دادگاه نامه زده اون جریان اشتباهی کسی رو معرفی کردید مختومه شده و کل پرونده رو پست کرده به چابهار چون زندانی ما چابهار است ولی دستور آزادی صادر نمیشود. حالا بازپرس میگوید سند رو رفع بازداشت کنید. یعنی چه؟

با سپاس مهربان

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

یعنی سند قبلی آزاد شده و شما باید یک وثیقه جدید معرفی نمایید و ...