مشاوره حقوقی رایگان - حمل چاقو

سلام.
ببخشید یه سری سوال درباره حمل و استفاده چاقو دارم. آیا برای خرید و فروش چاقو مجوز لازم داریم یا آزاد هست؟ اگر از یه فروشگاهی یه چاقوی شکاری خریدیم از کجا باید بفهمیم که خریدمون بصورت قانونی بوده؟ آیا برای حمل چاقو هم میشه مجوز گرفت یا تحت هر شرایطی غیرمجازه؟
اگر امکان حمل چاقو با مجوز وجود داره، آیا دفاع باهاش حتی بصورت مشروع و با مجوز جرم محسوب میشه یا از دید قانون مشکلی نداره؟
با تشکر فراوان از پاسخگویی و شرمنده که سوالات یکمی زیاد هستن

پاسخ ها :

محمد  روحي

جناب آقای محمد روحي :

در صورتی که چاقو به عنوان سلاح سرد استفاده شود بله مجوز لازم دارد.

محمد  روحي

جناب آقای محمد روحي :

خرید و فروش چاقوی ساده مجوز لازم ندارد، خرید و فروش یا استفاده از چاقویی که سلاح سرد یا سلاح شکاری می‌باشد مجوز لازم دارد. اگر فروشگاه مجوز قانونی مربوطه را دارد خرید شما قانونی است ولی استفاده و حمل آن مجوز جداگانه لازم دارد. حمل چاقو برای شکار با داشتن شرایط قانونی، مجوز می‌توانید بگیرید ولی چاقدی سلاح سرد تحت هیچ عنوان مجوز داده نمی‌شود.
دفاع مشروع یا چاقو یا هر وسیله اگر شرایط مندرج در قانون را دارا باشد مجازات ندارد و ارتباطی به داشتن مجوز یا نداشتن مجوز ندارد. حمل سلاح سرد و استفاده غیر مجاز از آن جرم جداگانه است.