مشاوره حقوقی رایگان - تعهد به بسیج

سلام من راننده تاکسی اینترنتی هستم و شب ها در کار با توجه به دزدی خفت گیریا شب یک چاقو تو ماشین گذاشتم برا دفاع از خود در صورت خفت شدن ایست بسیج گرفت ازم خودمم بسیجیم کارتمم ضبط کردن تعهد دادم برام مشکل درست میشه ؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام تعهد دادن به بسیج منشا قانونی ندارد چرا که می‌بایست شما را دلالت میدادن به کلانتری همچنین توقیف کارت بسیج نیز منشا قانونی ندارد