مشاوره حقوقی رایگان - طلاق از طرف زوجه

سلام من هنوز اقدامی برای طلاق نکردم یکماه است که خانه ی پدرم هستم و سراغی ازم نگرفته, اولین کاری که باید بکنم چیه؟درخواست مهریه بکنم؟ اگه درخواست طلاق بکنم چیزی بهم نمیرسه؟

پاسخ ها :

بتول نيكخواه

سرکار خانم بتول نيكخواه:

درخواست طلاق مانع از رسیدن شما به مهریه نیست.نگران نباشید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
طلاق به درخواست زن شرایط دارد
دعوای طلاق ربطی به مهریه ندارد وجداگانه میتوانید دعاوی رامطرح کنید

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما اگر می خواهید زندگی کنید اصلا به دادگاه مراجعه نکنید زیرا با طرح دعوا حتما کار به طلاق کشیده می شود اول ریش سفیدانه وبعد اگر راهی نبود از دادگاه اقدام نمایید در صورت نیاز زیاد به راهنمایی می توانید تماس بگیرید.