مشاوره حقوقی رایگان - خروج وام گیرنده از کشور

سلام، وقتتون بخیر.
میخواستم بدونم اگر من الان یک وام 36 ماهه بگیرم ولی تا دو سال دیگر برای تحصیل بخواهم از ایران خارج بشوم، امکان دارد که اقساط 12 ماه باقیمانده رو پدرم پرداخت کنند و برای تسویه و پس‌ گرفتن مدارک از بانک به پدرم وکالت بدهم تا ایشون کارهاشون رو انجام بدهندیا حضور من الزامی هست؟

پاسخ ها :

حامد صبوری

جناب آقای حامد صبوری:

سلام اگر وکالت دهید می توانند مدارک را پس بگیرند فقط اختیار پس گرفتن مدارک تصریح شود در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر از مشاوره تلفنی استفاده بفرمایید