مشاوره حقوقی رایگان - وقت نظارت تعیین گردید

با سلام و احترام. اینجانب دعوی نسبت به عدم اعمال افزایش ضریب حقوق سال 1399 بر حقوق بازنشتگی خود توسط تامین اجتماعی که در تاریخ 99/2/1 بازنشسته شدم به دیوان عدالت مطرح نمودم لکن دیوان عدالت اخیراً پرونده را مختومه اعلام نموده و متن ذیل را در سامانه ثبت نموده است اما نمی دانم رأی نهایی چه می باشد و چگونه باید پیگیری نمایم. لطفا راهنمایی فرمائید.
" آخرین تغییر ثبت شده برای این پرونده مربوط به تاریخ 1400/04/21 ساعت 11:21 می باشد.
1- پرونده کلاسه ... ردیف فرعی 1 با علت طرح رسيدگي بدوي نسبت به خواسته الزام به اصلاح حكم بازنشستگي در ديوان عدالت اداري به تاریخ 1399/07/19 ثبت گردید و با شماره بایگانی ... به شعبه 46 ديوان عدالت اداري ارجاع شد.
2- در تاریخ 1399/07/20 وقت نظارت برای تاریخ 1399/11/07 تعیین گردید.
3- نامه وارده به شماره ... از طرف «شخص پرونده» با موضوع «وصول لايحه» در تاریخ 1399/08/25 واصل و به شماره ... ثبت گردید.
4- نامه وارده به شماره ... از طرف«شخص پرونده» با موضوع «وصول لايحه» در تاریخ 1399/10/07 واصل و به شماره ... ثبت گردید.
5- در تاریخ 1399/11/29 وقت نظارت به لحاظ عدم وصول لايحه دفاعيه تجدید و برای تاریخ 1400/03/03 تعیین گردید.
6- در تاریخ 1400/03/03 وقت نظارت به لحاظ عدم وصول لايحه دفاعيه تجدید و برای تاریخ 1400/05/10 تعیین گردید.
7- نسبت به دعوی... به طرفیت دانشگاه جامع علمي كاربردي و سازمان تامين اجتماعي و وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعي مبنی بر الزام به اصلاح حكم بازنشستگي طی شماره ... مورخ 1400/04/14 حكم به ورود شكايت صادر شد.
- پرونده فاقد موضوع فعال است."

پاسخ ها :

وقت نظارت تعیین گردید نامه وارده با موضوع وصول لایحه واصل و ثبت گردید حکم ورود به شکایت پرونده فاقد موضوع فعال است حقوق بازنشستگی