مشاوره حقوقی رایگان - تخریب نهال

سلام، وقت بخیر.
باغی با 1000 اصله نهال که فردی ناشناس تمام نهال ها را از بین برده است. آیا می توان با رد اثر انگشت بر روی تنه ی به جای مانده ی نهال ها از شخص متهم احراز هویت نمود؟
مراحل پیگیری چگونه است؟

پاسخ ها :

محمدابراهیم داودآبادی فراهانی

جناب آقای محمدابراهیم داودآبادی فراهانی :

سلام وعرض ادب شگایت کیفری از طریق دفتر خدمات قضایی با موضوع تخریب اموال باید بکنید البته اثر انگشت می تواند به عنوان یکی از امارات یا به تشخیص قاضی یکی از دلایل قرار بگیرد از هر دلیل دیگری هم که موجود باشد می توان بهره برد در این رابطه آکاهی نیز پس از ارجاع مرجع قضایی موظف به پیگیری است

فرید گودرزی

فرید گودرزی:

با سلام به جرم تخریب و قطع درختان میتوانید شکایت کنید.سپاس

رحيم  رمضان اشرفي

رحيم رمضان اشرفي :

با سلام
وقت بخیر
بله میتوانید
از دادسرای محل باید شکوائیه ای تقدیم و دوا درخواست ارجاع به کارشناس برای اثر انگشت نمایید