مشاوره حقوقی رایگان - شارژ واحد خالی از سکنه

با سلام
آپارتمان من به مدت سه ماه خالی از سکنه بوده و این موضوع مورد قبول هیات مدیره نیز قرار دارد. لیکن اصرار من برای نپرداختن هزینه آب و گاز اشتراکی به جایی نرسیده است و هیات مدیره تمام شارژ را مطالبه می نماید. آیا می توانم به شورای حل اختلاف مراجعه کنم؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام حتی در صورت خالی بودن ملک از سکنه می بایست هزینه شارژ و غیره واریز شود.

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما مکلفید شارژ پرداخت کنید حتی اگر ملک خالی باشد