مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از مدیر ساختمان

سلام من در ساختمان 9 واحدی زندگی میکنم که مدیر ساختمان از ما هر ماه پول شارژ میگیره پول برق مشترک راه پله میگیره پول آب مشترک رو میگیره هیچ از خودش خرج های الکی می‌تراشند و فقط میخوان از ما پول بگیرن من الان چند وقتی هست که بیکار شدم و در خانه مادرم ساکنم و خانه مون خالی هست 3 ماه کسی از خونه ما تو اون ساختمان استفاده نکرده مدیر ساختمان نصف شب زنگ میزنه بهم میگه پول شارژ پول برق پول آب و پول نظافت راه پله رو بدین خوب وقتی من سه ماه از اون خونه استفاده نکردم وقتی من نبودم برای چی باید پول بدم کسی پول میده که استفاده کرده باشه من که نبودم سه ماه پول چی بدم بعد مدیر ساختمان منو تهدید می‌کنه که اگه نمی‌دی باید از آپارتمان بلند شی به مدیر ساختمان مربوط میشه منو تهدید به بلند شدن بکنه من خونه رو خریدم مستاجر نیستم که بخوام بلند شم دومن به مدیر ساختمان ارتباطی نداره به من چنین دستوری بده

پاسخ ها :

یک وکیل

باید در جلسه هیئت مدیره ساختمان مطرح تا آنها تصمیم بگیرند. ضمنا اگر بنا شد که شما پول شارژ را بدهید باید بدهید وگرنه از طریق قانونی میتوانند معادل آن از اموال شما توقیف کنند

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
چه استفاده بکنید و چه نکنید باید سهم خودتان را از مشاعات بدهید, مدیر نمیتواند بگوید باید خانه را تخلیه کنید ولی اقدامات قانونی در راستای قطع امتیازات ملک شما را دارد