مشاوره حقوقی رایگان - شارژ واحد خالی آپارتمان

سلام وقتتون بخیر ببخشید
شارژ اپارتمان 15 واحده ما 180 تومن هست که علاوه بر هزینه های عمومی مجتمع شامل هزینه گاز و آب همه واحد ها میشه ،الان ما یکسال هست که در مجتمع حضور نداریم آیا باید همه شارژ رو پرداخت کنیم یا هیئت مدیره باید هزینه آب و گاز رو از شارژ کم کنند و فقط هزینه شارژ عمومی رو پرداخت کنیم ؟در صورتی که مدیر ساختمان ادعا کنه همه شارژ باید پرداخت بشه میتونم خودم علی الحساب پرداخت کنم و درخواست تفکیک هزینه ها رو داشته باشم و از پرداخت هزینه گاز و آب خود داری کنم و فقط قسمت هزینه های عمومی ساختمان رو پرداخت کنم ؟

پاسخ ها :

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

با سلام ؛ پرداخت شارژ منوط به استفاده یا خالی بودن واحد نیست طبق قراری که گذاشته شده چه براساس تعداد نفرات و یا متراژ واحد باید سارژ پرداخت شود .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر واحدی در یک مجتمع سکونت ندارد می‌بایست هزینه‌ها را بپردازد بعضی‌ها بر حسب تعداد بعضی‌ها بر حسب متراژ