مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه ودیعه

با سلام. مغازه ای اجاره کردم و فروردین 98 تا 99 تاریخ اتمام قرارداد مغازه تخلیه و کلید تحویل شورا شد. دادگاه بدوی و تجدید نظر حکم به پرداخت ودیعه و تاخیر تادیه داد و به اجرای احکام که رسید فوت شد ولی تیر 98 مغازه و اموال او به نام زن خود کرده بود. حکم دادگاه این شد چون مالی ندارد بدهی به ورثه نمیرسد و تمام. من طبق قانون پیش رفتم الان چی شده پول من سوخت شده؟ نمیتونم بفهمم الان موضوع چی هست؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
اگه متوفی ماترک (دارایی) داشته باشد میتونید از ورثه اش مطالبه کنید.از همسرش هم بعنوان مالک میتونید مطالبه کنید