مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری موجر

با سلام.
اینجانب از طریق آگهی یک سایت، یک اتاق از یک دفتر را رویت کرده‌ و اقدام به اجاره آن کردم. در هنگام عقد قرارداد یک مشاور املاک برای عقد حضور داشت و متن را تنظیم کرده و اعلام کرد تمامی مدارک موجر که یک زوج آقا و خانم بودند را رویت کرده و همه چیز درست است و با بهانه های مختلف نیز از دادن شماره تماس خود امتناع ورزید. زمان عقد قرارداد تمام ودیعه به مبلغ 250،000،000 ریال به بهانه رنگ آمیزی و دیزاین از اینجانب به صورت کارت به کارت ( به نام فردی دیگر به جز موجر که پسرخاله آقا معرفی شد) پرداخت شد و در روز تحویل دفتر هر بار تماس با دلایل واهی قطع شد و فردای روز تحویل شماره خانم و آقای موجر خاموش بود و محل دفتر نیز تخلیه شده بود. اینجانب به صورت بنگاه به بنگاه اقدام کرده و فرد مشاور را پیدا کردم و زمانی که با من روبرو شد اعلام کرد که شب قبل متوجه جعلی بودن مدارک شده است. در صورتی که نام موجر با نام دیگری در تلفن همراه ایشان ذخیره بود و او از ترس این که قضیه به صورت حقوقی پیگیری شود با ما همکاری کرده ولی این همکاری ها به بازگشت مبلغ منتهی نشده است. چرا که هیچ آدرسی از موجر وجود ندارد و تنها یک شماره پلاک ماشین از خانم و یک شماره کارت بانکی که ودیعه به آن ریخته شده وجود دارد.
جریان دارای جزئیات بسیاری تا امروز است که در صورت نیاز اعلام می شود.
با توجه به این که هیچ اقدام قانونی تا امروز برای این قضیه صورت نگرفته و تنها 4 روز از زمان تحویل گذشته است، آیا امکان پیگیری به شکل کیفری به هر عنوان وجود دارد؟
پیشاپیش از همکاری و راهنمایی دوستان سپاسگزارم.

پاسخ ها :

اجاره دادن ملک با اسناد جعلی مطالبه ودیعه