مشاوره حقوقی رایگان - سقف پارکینگ

با سلام و احترام. ساختمان ما دارای 3 طبقه ( همکف - اول - دوم ) می باشد که تنها طبقه همکف درای پارکینگ واقع در حیاط می باشد که در صورتمجلس تفکیک آپارتمان ها هم قید شده است. مالک طبقه همکف از قدیم اقدام به مسقف کردن سقف پارکینگ با ایرانت کرده که بعد از خرید من متوجه شدم گربه ها از طریق سقف ایرانیت وارد بالکن من می شوند و سلب آرامش می کنند. از آن جا که وقتی که من خانه را 4 سال پیش خریدم این سقف ایرانیتی موجود بود اما در سند قید شده پارکینگ در حیاط مشاعی و همچنین در نقشه ها از برچسب پارکینگ در فضای باز استفاده شده است. بنده میتوانم درخواست جمع آوری سقف پارکینگ را بدهم؟ متشکرم

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام،بله می توانید دادخواست رفع مسقف واعاده به وضع سابق این قسمت را تقدیم دادگاه نمایید