مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ در حیاط مشاع

سلام
همسایه یکی از واحدها، در سندش قید شده پارکینگی به مساحت ده متر در " حیاط مشاعی". با توجه به آن که فروش مشاعات غیر قانونی می باشد و این سند احتمالا با ترفندی در بیش از 20 سال قبل صادر شده، آیا امکان شکایت و اصلاح سند وجود دارد. زیرا این پارکینگ در حیاط قرار دارد و سر و صدای ماشین ایجاد مزاحمت می کند. با تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
نیاز به بررسی پایانکار و صورتمجلس تفکیکی ساختمان و پروانه ساخت است
باید ابتدا تخلف شهرداری احراز و اثبات گردد