مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور در دادگاه

با درود. من به خاطر بدهکاری و شکایت شخص طلبکار و گرفتن حکم جلب تقاضای اعسار دادم و دادگاه من در تاریخ 1400/5/3 است. با توجه به این که با طلبکار به توافق رسیدیم؛ اگر در دادگاه حضور پیدا نکنم و طلبکار هم حضور پیدا نکند آیا مشکلی پیش خواهد آمد؟ اگر مشکلی پیش خواهد آمد برای کنسل کردن دادگاه باید چی کار کنم؟ سپاس فراوان از کمک شما

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
با عدم حضور دادخواست اعسار رد میشه و میتونید
توافقتون رو در اجرای احکام مکتوب کنید ..مشکلی پیش نمیاد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بهتر است شما از طریق دفتر خدمات قضایی درخواست استرداد دادخواست مطرح نمایید تا ...