مشاوره حقوقی رایگان - اعسار ضامن وام

با سلام. بنده و دو نفر دیگر که یکی مثل من کارمند هست و اون هم درخواست اعسار داده و ضامن وام یک نفر به مبلغ 85 میلیون شدیم که به علت پرداخت نکردن اقساط چکمون برگشت خورد و اجرائیه جلب سیار گرفتند. درخواست اعسار دادم و فیش حقوقی ام ماهی چهار و نیم میلیون حقوق هست و اقساط ها و اجاره خانه که ماهیانه پرداخت میکنم حدود 6 میلیون تومن هستند و به دادگاه ارائه دادم و هیچ گونه اموال منقول و غیر منقولی به نام من نیست. به نظر شما حدودی چقدر برای من قسط بندی میشود؟

پاسخ ها :

سعیده مهرریزی

سعیده مهرریزی :

سلام بنظرم حدودا ماهی 500 هزار.

معصومه صبری

سرکار خانم معصومه صبری :

سلام
باتوجه به توانایی و شرایط مالی و مبلغ کل بدهی دادگاه میزان را تعیین میکند