مشاوره حقوقی رایگان - دریافت حقوق پدر بعد از فوت برای دختر مجرد

می خواستم سوال کنم مادرم چند ماه قبل از مرگ پدرم فوت نموده. پدرم بازنشسته آموزش و پرورش بوده و من درخواست حقوق پدر را کرده ام آیا حقوق پدر بطور کامل به من تعلق می گیرد ؟ برای اینکه مدتی است در فضای مجازی خوانده ام که مجلس قانونی را تصویب کرده که دختر مجرد نمی تواند حقوق کامل را دریافت نماید .لطفا مرا راهنمایی بفرمائید. با تشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
حقوق مستمری بطور کامل تعلق نخواهد گرفت ونصف ان با همسازن سازی که انجام میشود متعلق شما خواهد بود