مشاوره حقوقی رایگان - بازگشت به کار

سلام
من از کارم اخراج شدم بلافاصله بعد از اخراج به اداره کار مراجعه کردم و درخواست بازگشت به کار زدم. رای دادگاه بازگشت به کار اعلام شد من به کار برگشتم با ممانعت روبرو شدم با بی احترامی و بد دهنی.
سریعا به اداره کار مراجعه نمودم و نامه تنظیم کرد و شرح وقایع رو ثبت کردم. و داخل پرونده گذاشتم
نامه ای 2 روز بعد به صورت تهدید آمیز از کارفرما دریافت کردم داخل نامه یک روز به من فرصت داده بود به کار برگردم و گفته بود اگه نیای ترک کارت رو میزنم.
این نامه رو به عمد زمانی برای من پست کرده که تاریخی که به عنوان اولتیماتوم داخل نامه تعیین کرده و جهت بازگشت به کار به من فرصت داده، گذشته باشه و من به هیچ وجه نتونم برگردم (یعنی دو روز بعد از تاریخی فرصت بهم داده پست کرده و دیر به دست من رسونده) و بعد هم در اداره کار ثبت کرده بوده البته بعد از تاریخ شکایت من. داخل نامه ادعا کرده که من رفتم سرکار بی نظمی و آشوب به پا کردم در حالیست که این موضوع واقعیت نداره.
سوالم اینه جلسه هیات تشخیص ممکنه رای رو به نفع کارفرما صادر کنه؟ در حالی که دوربین های شرکت تمام وقایع رو ثبت کردن؟
فاصله جلسه اول تا تشکیل جلسه دوم چقدر هستش؟

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.1- هیچ چیز غیر ممکن نیست.2-شما دلایلتان را ارائه بفرمایید.3- شما نوشتید به سر کار رفتم وسپس نوشتید به من گفته فرصت داری بیایی سر کار .ظاهراً یک چیزی را این وسط جا گذاشتید بفرمایید.یاالله