مشاوره حقوقی رایگان - عدم اجرای قرارداد پنجره آلومینیوم

سلام.
قراداد پنجره با پیمانکار پنجره دوجداره آلومینیوم بستیم. بیش از 60% کل قرارداد را پرداخت کردیم. از موعد اتمام قرارداد 2 ماه میگذرد. 40% پنجره ها تحویل گرفته شده. پیمانکار مدعی است که باید 40% مابقی پول را بدهید تا کار را تمام کند. به اتحادیه شکایت کردیم.
سوال:
اتحادیه می تواند مغازه پیمانکار را بدلیل عدم اجرای قرارداد پلمب کند یا باید از طریق دادگاه اقدام کنیم.
ممنون

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
عملا خیر واتحادیه صرفا پیمانکار را متعهد میکنند که نسبت به انجام تعهد خود اقدام نماید وحتی از طریق دادگاه نیز نمیتوانید مغازه را پلمپ کنید وصرفا میتوانید الزام ایشان را به انجام تعهد خواستار شوید