مشاوره حقوقی رایگان - در مورد تحت سرپرستی گرفتن یک خانوم حدوداً سی ساله

با عرض سلام و احترام و خسته نباشید خدمت شما سروران گرامی. بنده از حضورتان سوالی داشتم. راستش ما چهار نفر هستیم دو دختر و دو پسرکه همه‌ی ما رفتیم سراغ زندگی خودمون و مادرمون هم حدوداً هفتاد و هفت سالشه و تنها زندگی میکنه. و مستمری بگیر تأمین اجتماعی هستش و در همسایگی ما هم خانواده ای از نظر مالی در حد زیر صفر هستند. و درامدشون از یارانه ها و حقوقی که از کمیته امداد میگیرند دارن گذران زندگی میکنند. خلاصه در این خانواده یک دختر داشتند که اون هم از شوهرش طلاق گرفته است بخاطر اعتیادش. و با دو تا بچه برگشته خونه‌ی پدرش. ما می‌خواستیم از شما عزیزان بپرسیم که آیا امکانش هست که مادرم این خانوم رو به سرپرستی خودش بگیره و به عنوان دختر خوانده یا همون دخترش پیشه مادرم زندگی بکنه و بعد از انشاالله صد و بیست سال فوت مادرم این خانوم بتونه حقوقه مادرمو بگیره برای خودش تا گذران زندگی بکنه هم ما بدونیم یه خدابیامرزی واسه پدر مادرمون بگیریم. و هم این خانوم بتونه یه خورده راحتتر زندگی بکنه خیلی ممنون میشم از لطفتون و تشکر میکنم که مارو راهنمایی بفرمایید که بتونیم این کارو انجام بدیم

پاسخ ها :

حسین آریامتین

حسین آریامتین :

استان :

نه به لحاظ قانونی امکان این کار وجود نداره ، گر چه می‌شود از راه‌های دیگری استفاده کرد

فرید گودرزی

فرید گودرزی:

با سلام خیر چنین چیزی در قانون پیش بینی نشده مستمری بازنشستگی فقط به بازماندگان شخص آن هم تحت شرایطی میرسد.سپاس