مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن امضا با تهدید

با سلام.
اگر با تهدید و شکنجه نامه ای دال بر این که اموال منزل را در قبال مبلغ سی میلیون فروخته ام و امضا گرفته باشد ولی در واقع راضی به این کار نبوده ام و با اکراه و تهدید این کار را کرده باشم در صورتی که مبلغی هم دریافت نکرده ام. لطفا راهنمایی ام کنید تا وسایل منزل را پس بگیرم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر تهدید شده ایید میتوانید شکایت تودرا از این حیث از طریق دفتر خدمات قضایی ثبت ودر صورت اثبات ان نامه نیز اثر قانونی نخواهد داشت واموال شما قابل استرداد خواهد بود