مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سهم ملک ارثی به مادر

با سلام. پدر بنده فوت شده است و تمام کارهای اداری رو انجام دادیم از دارایی مالیات ارث و انحصار ورثه ...پدرم واحدی در آپارتمانی داشته آیا میتونیم همه وراث سهم خود را به مادر بدهند و سند تک برگی به نام مادرمون بزنیم یا حتما باید همه وراث تک برگ سند بزنیم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
منعی در اینخصوص نیست ولیکن چون سند وراثتی است عملا وانچه در اداره ثبت در حال اعمال است ابتدا باید هر ورثه سند تک برگ اخذ ومجددا به یک نفر منتقل نمایند توصیه میشود جهت اطلاع بیشتر به اداره ثبت مراجعه نمایید ویا از دفاتر اسناد رسمی تحقیق نمایید