مشاوره حقوقی رایگان - انتقال ملک به نام مادر

سلام. آقایی سه ماه پیش فوت کردند و فرزندان حاضر نیستند با مادرشان صلح کنند و شش دانگ خانه را به نام او بزنند تا او با خیال راحت زندگی کند. آیا قانونی وجود دارد که نیاز به اجازه فرزندان برای این کار نباشد و بتوان خانه را شش دانگ به نام آن مادر زد؟

پاسخ ها :

انتقال ملک ارثی به نام مادر انتقال ملک به مادر بدون اجازه سایر وراث ملک ارثی ارث