مشاوره حقوقی رایگان - نحوه ویرایش آدرس خوانده

با سلام و خسته نباشید
در شرکتی 2سال مشغول به کار بودم که با بد رفتاری کارفرما ازشون شکایت کردم 2 جلسه رسیدگی از طرف اداره کار برامون گذاشتن نامه دادگاه به دست شرکت نرسیده و در دادگاه هم حضور نداشته اند از طرف اداره کار پیامک اومده آدرس خوانده رو ویرایش کنم به دلیل اینکه بصورت آنلاین ثبت نام کردم باید آدرس خوانده رو در سامانه ویرایش کنم . ولی محلی برای ویرایش آدرس خوانده در سامانه وجود ندارد. لطفا راهنمایی کنید
با کمال تشکر

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
امکان تغییر و ویرایش آدرس خوانده برای شما وجود نداره و آدرس اعلامی آدرس خوانده محسوب میشه.