مشاوره حقوقی رایگان - شکایت ناسزا در اینستاگرام

سلام. خانواده من با شخصی دچار مشکلات شدند و این شخص به پدر و عموی من و حتی به پدر خودش تهمت تجاوز زد. من آن روز عصبانی بودم و در اینستاگرام فایل صوتی برای او فرستادم و خیلی بد با او صحبت کردم و بعد پیام ها رو پاک کردم.
حالا این شخص نمیدونم شکایت کرده یا نه ولی به من تهمت زده که به او ناسزا گفتم. در صورتی که من فقط یک ماجرایی رو یادآوری کردم و ادامه اش رو نگفتم. آیا میتواند از من شکایت کند؟ چقدر فایل صوتی اینستاگرام قابل پیگیری هست؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
بستگی به نحوه مکالمات وکلماتی که در ان مکالمه اظهار داشته ایی دارد و اگر وجهه مجرمانه داشته باشد قابل استناد خواهد بود