مشاوره حقوقی رایگان - استناد به فایل صوتی

یه سوال برا فایل صوتی که توسط موبایل ضبط شده و اینکه تاریخ و ساعت موبایل قابل تغییر دادن هست دادگاه میتونه به تاریخ و ساعت استناد کنه و یکیم برا نرفتن اخرین دفاع با ابلاغ اول دوباره ابلاغیه میاد یا جلب ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
بعنوان قرینه فایل صوتی قابل بررسی توسط دادکاه می باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

فایل صوتی در دادگاه سمع میشود اما رای بر اساس ان نیست

امین سلطانی

جناب آقای امین سلطانی :

سلام فایل صوتی دلیل نیست ولی میتواند قرینه محسوب و برای قاضی علم به وجود بیاره

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر برای جلسه آخرین دفاع فقط یک مرتبه ابلاغ خواهد شد و اگر متهم در جلسه حاضر نشود دادگاه بدون اخذ آخرین دفاع ، حکم صادر خواهد کرد
فیل صوتی دلیل محسوب نمیشود ولی میتواند جز امارات باشد

الهه دشتی

سرکار خانم الهه دشتی:

فایل صوتی دلیل محسوب نمیشود تنها ممکن است اماره ای نزد قاضی باشد در نورد اخذ آخرین دفاع ابلاغ مجدد و جلب صورت نمیگیرد اما چنین ابلاغی نشان میدهد بازپرس قصد دارد کیفرخواست صادر نماید .

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،فایل صوتی جز امارات محسوب میشود،و در صورت عدم مراجعه مجدد ابلاغ صورت نمیگیرد.

یک وکیل

صدای ضبط شده غالبا دلیل محسوب نیست. دوبار ابلاغ میشود

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با سلام فایل صوتی قابلیت استناد ندارد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
فایل صوتی به عنوان قرینه و اماره می باشد ابلاغ مجدد داده نمی شود

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

سوال شفاف نیست متهم با اولین عدم شرکت در جلسه جلب میدهد اگر لازم باشد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

فایل صوتی دلیل نیست اماره قضایی است و ابلاغ مجدد برای آخرین دفاع داده نمیشود.

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام بستگی به نظر قاضی رسیدگی‌کننده دارد لیکن چندان موثر نیست

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام فایل صوتی دلیل محسوب نمیگردد بلکه به عنوان یک اماره قضایی میتوان به آن استنادنمود،درصورت عدم مراجعه جهت اخذآخرین دفاع مجدداابلاغ نمیگردد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
فایل صوتی دلیل محسوب نمی شود ولی برای استناد به آن راه هایی وجود دارد .
اگر برای آخرین دفاع مراجعه نکرده اید قرار جلب به دادرسی صادر خواهد شد.

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام...فایل صورتی اماره است و باید توسط سایر دلایل تقویت بش....معمولا نتیجه عدم حضور،جلب است البته بسته به موضوع پرونده هم دارد

ترمه پوراصغریان

ترمه پوراصغریان :

صدای ضبط شده دلیل محسوب نمیشود

فريبا  قلي زاده

فريبا قلي زاده :

با سلام ،صدای ضبط شده دلیل محسوب نمی شود بلکه اماره است و برای عدم حضور بستگی به موضوع پرونده ممکن است جلب شوید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

فایل صوتی اماره است.
در صورت عدم حضور برای آخرین دفاع ، رای صادر خواهد شد.

مهدی رحمانی

مهدی رحمانی :

باید کارشناس نظر بده
آخرین دفاع هم جلب نیاز ندارد اگه نروید ادامه رسیدگی و رای صادر میشود

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

بستگی دارد در چه موضوعی را باشد .... درصورت عدم دفاع دادگاه می‌تواند جلب دصادر کند