مشاوره حقوقی رایگان - استناد به فایل صوتی برای فحاشی

سلام و عرض ادب خدمت وکلای محترم نیاز به راهنمایی دارم که عاجزانه خواهش میکنم راه حلی پیش روی من بزارید
نزدیک به 4 ساله که برادرم ازدواج کرده
زن برادرم که متاسفانه افسار برادرم رو دست گرفته و همه جوره باعث آزار و اذیت هستن و این 4 ساله با آزار و اذیت ما این زن لذت میبرد و من دنبال راه قانونی بودم که از این زن شکایت کنم
امشب یکی از بستگان نزدیک یک فایل صوتی از این خانم به من داد
که در آن فایل صوتی که اعلام میکند شوهرش بهش خیانت کرده شروع به فحاشی به مادرم و خواهر های شوهرش کرده
اینقدر این فحش ها و این صدا حاوی الفاظ رکیک و لقب های شرم آوری زده که من شخصا حالم بد شد
تمنا میکنم راهنمایی کنید که این صدا میتونم به دادگاه ارائه بدم ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
مادر و خواهر شما میتوانند شکوائیه توهین و قذف را مطرح نمایند

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

صدا قابل استناد نیشت مخصوصا در پرونده های سبک

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

اشخاصی که به آنها توهین شده می‌توانند شکواییه مطرح کنند

علی حسین کاظمی

جناب آقای علی حسین کاظمی :

میتوانید با شاهد و این صدای ضیط شده اقدام کنید