مشاوره حقوقی رایگان - دریافت غرامت از ناجا

ممنونم از توجه شما.
نسبت به سوال قبل خواهش میکنم مراحل قانونی گرفتن غرامت از ناجا را توضیح بدهید و این که من صورت سانحه اولیه هنگ با امضای خود رییس هنگ، مسئول بهداری، پزشک بهداری و فرمانده معاونت رو دارم. ممنونم.

پاسخ ها :

یونس گودرزی منش

جناب آقای یونس گودرزی منش :

با عرض سلام و ادب سوال شما از لحاظ حقوقی گنگ هست لطفاً درست سوالتون رو مطرح بفرمایید سپاس

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام برای بررسی دقیق موضوع مئتوانید هم از مشاوره حقوقی سایت استفاده نمائید و هم به شماره 09393050039 با واتساپ پیام دهید هزینه مشاوره آنلاین 100 هزار تومان است.