مشاوره حقوقی رایگان - عدم اطلاع از تشکیل پرونده

سلام، وقتتون بخیر .
من به تازگی عضو سامانه الکترونیکی ثنا شدم و‌ متوجه شدم یک پرونده کیفری از سال ٩١ برای من تشکیل شده و تا مرحله آخر یعنی اجرای احکام رفته است.
در صورتی که من واقعا اطلاع نداشتم وگر نه قطعا پیگیری میکردم.
اخرین تاریخ رسیدگی مورخه :
1400/01/29 در ابلاغیه زده شده و عنوان پرونده : فرار از پرداخت دین
الان من چطور میتونم تا قبل از شروع ساعات اداری صبح شنبه مورخ ٢٦ تیر ١٤٠٠ یک نفر وکیل رسمی دادگستری جهت اخذ رضایت شاکی و در نهایت حل و فصل و مختومه کردن این پرونده به دادگاه معرفی کنم؟

پاسخ ها :

پگاه احمدی

سرکار خانم پگاه احمدی :

با سلام. به نظر می رسد موعد مورد نظر شما جهت پاسخ گذشته باشد.