مشاوره حقوقی رایگان - حذف پرونده تجاوز جنسی از سامانه ثنا

با سلام
به دختر یکی از اقوام ما تجاوز شد طرف با خوراندن ماده بیهوشی به ایشان تجاوز نمودن بعد با مراجعه به کلانتری و پزشکی قانونی پرونده ای در دادگاه کیفری تشکیل گردید ولی در همون جلسه اول دادگاه با توجه به برخورد نامناسب قاضی پرونده و تنش و توهین های مکرر قاضی و شعبه رسیدگی به ایشان موجب گردید وضعیت روحی و جسمی شاکی وخیم تر گردد، لذا شاکی از ادامه پیگیری پرونده منصرف گردید و حتی برای گرفتن جواب پزشکی قانونی مراجعه ننماید.
حال با توجه به شرایط پیش آمده برای این دختر آیا این پرونده برای همیشه در سامانه ثنا برایشان باقی میماند؟ ایشان در زمان ازدواجشان ترس از برملا شدن را دارند که مشخص شود به ایشان تجاوز شده و دچار مشکل خواهند شد آیا راهی هست که به ایشان برای حفظ آبرویشان کمک کند؟ چون به انداره کافی از نظر روحی دچار آسیب شده اند و همیشه نگران آبرویشان هستند که روزی کسی به این پرونده دسترسی پیدا کند.
لطفا راهنمایی کنید که چه راهی برای حل این مشکل وجود دارد؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در هر صورت این اطلاعات در ثنا ثبت میشود و حذف نمیگردد. بهتر است قبل از اینکه خال روحی مناسب پیدا کند از ازدواج خود داری کند و اگر دلایل کافی برای اثبات تجاوز به عنف دارد حتما روند رسیدگی را ادامه دهد و حتی اگر برخورد قاضی ناصحیح بوده در دادسرای انتظامی قضات پیگیری کند و قاضی قبلی را حذف کند

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

ایشان که خودش نخواسته، بلکه بهش تجاوز شده، پس مرتکب جرم و گناهی نشده که ناراحت شود، برود پیگیر پرونده قبلی بشود ، ضمنا در پرونده های دادگاهها ، سوء سابقه برای مجرم باقی می ماند نه کسی که شاکی است. بگو حتما پیگیر شکایت خود بشود، اگر هم به جایی نرسید واگذارش کند به خدا و هیچ نگرانی و استرسی به خودش راه ندهد چرا که ایشان گناهی نکرده.
خدا لعنت کند آن نامرد را.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بنظر مي رسد پرونده با اين شرايط مختومه مي گردد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

این قبیل پرونده تخصصی است حتما وکیل بگیرید کار شما نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

نگران نباشید
و بهتر است که شکایت خود را ادامه بدهید تا رای صادر بشود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

توصیه میشود حتما پیگیری ادامه داشته باشد و اگر قاضی تخلفی کند قابل شکایت است و نگران نباشد کسی دسترسی به پرونده دیگری ندارد

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام می توانید از قاضی در دادگاه عالی انتظامی قضات شکایت کنید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام خیر امکان حذف پرونده از سامانه ثنا وجود ندارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
ایشان تا رمزهای شخثی و موقت را در اختیار کسی قرار ندهند کسی متوجه شکایت ایشان نخواهد شد .