مشاوره حقوقی رایگان - عدم اطلاع از تشکیل پرونده

سلام و عرض وقت بخیر. به تازگی متوجه شدم که پرونده ای در دادیاری برای من باز شده و تصمیم نهایی گرفته شده. با توجه به این که بنده مقیم خارج از کشور هستم برای بیشتر از 5 سال، نظر به این که ابلاغ های احتمالی به آدرس 6 سال پیش فرستاده شده و من از هیچ یک تا به حال آگاهی نداشتم. بهترین راه تصمیم گیری چیست؟ چنانچه رای صادر شود من می توانم نسبت به آن در زمان حضور در ایران اعتراض کنم؟ آیا پدرم به عنوان وکیل محضری بنده می توانند رمز سامانه ثنا را برای من دریافت کنند؟ سپاس از پاسخ و اختصاص وقتتان

پاسخ ها :

مرضيه  ملايره

مرضيه ملايره :

استان :

هر زمان که در ایران حاضر شوید امکان اعتراض به رای وجود داره چنانچه به پدرتان وکالت محضری با اختیارات کامل داده باشید ایشون میتوانند از جانب شما وکیل اختیار کنند و وکیلتان میتوانند اقدام به ثبت ثنا از جانب شما نمایند