مشاوره حقوقی رایگان - مراجعه به پزشکی قانونی

سلام. من خانمی هستم که با همسرم سر مسائلی درگیر شدیم و همسرم با سیلی محکمی که به گوش من زد و پرده گوش من پاره شد. لطفا من رو راهنمایی کنید که چگونه میتوانم به پزشکی قانونی مراجعه کنم در ضمن به خاطر این دو فرزند که دارم فعلا نمیخواهم جدا شوم و فقط میخواهم مدرکی داشته باشم.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

فورا برو دادسرا شکایت کن میفرستن پزشکی قانونی ، حتی در تعطیلات