مشاوره حقوقی رایگان - دفاع در برابر اتهام فحاشی

با سلام. همسایه بنده که با هم در یک خانه دو طبقه به همراه پیلوت و حیاط مشاعی به نسبت مساوی شریک هستیم به علت این که بنده اجازه پارک ماشین در حیاط مشاعی را قبول نکرده ام و باعث مشاجره شده است به تلافی آن از بنده به عنوان همسایه آزاری طرح دعوی کرده و به من و خانواده ام تهمت فحاشی و افترا زده تا از این راه میانبر بنده را وادار به قبول پارک ماشین در حیاط کند. چگونه میتوانم از خود دفاع کنم با وجودی که ایشان از اقوام به عنوان شاهد برای دادخواست خود استفاده کرده است.

پاسخ ها :

ميثم  رحيم نژاد بالاگفشه

ميثم رحيم نژاد بالاگفشه :

با سلام . چنانچه در پارکینگ دوربین مداربسته وجود دارد که نشان دهنده عدم توهین یا تهدید نسبت به ایشان باشد و یا شهود معارضی در این خصوص دارید با تنظیم استشهادیه ای ضمن انکار بزه انتسابی از وجود دلایل مذکور استفاده نمایید . ضمناً اخذ سوالات فنی از شهود به جهت دسترسی به تعارض اظهارات شهود با یکدیگر می تواند در صدور حکم بر برائت شما موثر واقع شود .