مشاوره حقوقی رایگان - چگونه میتونم خودم رو از اتهام فحاشی تبرئه کنم؟

برای تکمیل پرونده تصادف به همراه راننده طرف تصادف به کلانتری رفتیم.
طبق کروکی ایشان مقصر شناخته شدند.
الان یک نامه شکایت روی پرونده گذاشتن مبنی بر اینکه در کلانتری من به ایشان توهین کرده و حرف‌های رکیک بهشون زدم ، در عین حالی که هیچ مسئله‌ای بین ما ایجاد نشده بود و با هم اصلا صحبت خاصی هم نداشتیم.
توی شکایت‌نامه نوشته مدارک موضوع در کلانتری موجود است و من نمیدونم این مدارک چه چیزی میتونه باشه.
من چطور میتونم توی دادگاه ثابت کنم که اصلا به ایشان هیچ اهانتی نکردم و همچین اتفاقی بین ما نیفتاده؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ایشان باید ادعای خود را ثابت کنند و شما با توجه به مدارکی که ارائه کردند می توانید از خود دفاع کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی است می توانید تماس بگیرید