مشاوره حقوقی رایگان - تقلب در فروش کالا

سلام. من یک دست مبل از فروشنده که در نمایشگاه مشهد غرفه داشتند، با مشخصات تمام چوب بودن خریدم و 15 میلیون نقد دادم و 6 تا چک 3500. جمعا 36 تومن پول دادم. الان که مبل رو تحویل من دادند تمام قسمت های چوبی منبت کاری پلاستیک هست و اصطلاحا abs است. حالا تکلیف من چی هست و چطور پول رو پس بگیرم که خسارتی به من وارد نشود یا فروشنده نتواند چک‌ها رو مطالبه کند؟
چک‌ ها در وجه شخص مشخص صاحب مبل فروشی صادر شده است.

پاسخ ها :

محمدحسين  اسدي دز كي

محمدحسين اسدي دز كي :

باسلام....اول اینکه شما باید قراردادی داشته باشید ودراون قرارداد ذکر این موضوع شده باشد..یعنی تمام چوب بودن..واگر اینچنین هست تامین دلیل کنید وارجاع امربه کارشناس تا میزان خسارت کارده بشما ومعیوب بودن مبلمان مشخص گردد وسپس یا فسخ کنید قرارداد را یا مطالبه خسارت