مشاوره حقوقی رایگان - برگرداندن کالاهای خریداری شده

سلام خسته نباشید. من مقداری لوازم رنگ بهداشتی و آرایشی از یک مغازه در پاساژ خریداری کردم و بعد از نشان دادن خرید ها به آرایشگر خود اقدام به پس دادن کالا کردم ک فروشنده پس نمی گیرد بنده رسید خرید هم دارم آیا می شه از نظر قانونی اقدامی کرد؟ اگر قانونی بود می شود با تماس با 110 و امدن مامور پلیس فشار به فروشنده آورد ؟ ممنون میشم هر چه سریعتر پاسخ بدهید

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

امر کیفری نیست میتونید دادخواست حقوقی بدهید و یا اینکه به اتحادیه مربوطه شکایت کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام خیر جرمی اتفاق نیفتاده است که شما با 110 تماس بگیرید و حتی پلیس نیز حضور پیدا نخواهد کرد چرا که مسائل حقوقی جدا از مسائل کیفری است و حرم مشهودی اتفاق نیفتاده است که با 110 تماس بگیرید بنابر توضیحات بهتر است قضیه مسالمت آمیز حل و فصل شود چرا که مبلغ کمی می‌باشد و با توجه به توضیحات شما احتمال اینکه رای محکومیت به نفع شما صادر شود خیلی کم است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر ربطی به 110 ندارد موضوع کیفری نیست . ضمنا برای طرح دادخواست حقوقی شما باید مدرکی دال بر اثبات ادعا بیاورید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

خیر موضوع کیفری نیست و باید ادعای خود را اثبات کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

اگر اجناس تقلبی باشد به اتحادیه مراجعه نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
110 در این مورد صلاحیت ورود ندارد چرا که این مساله با توجه به توضیحات مربوطه در صورت سوال کاملا حقوقی است نه کیفری و تماما بستگی به توافق فی مابین شما و فروشنده لوازم مذبور دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر حتی تقلبی است می توانید از طریق تعزیرات پیگیری کنید.
در غیر این صورت امکان الزام فروشنده به تحویل اقلام خریداری شده وجود ندارد و تماس با 110 نتیجه ای نخواهد داشت.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا به اتحادیه مربوطه مراجعه کنید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

به پلیس 110 ارتباطی ندارد.از طریق اتحادیه پیگیری کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. اگر لوازم غیر بهداشتی می باشد از طریق وزارت بهداشت و شکایت به سازمان تعزیرات حکومتی اقدام نمایید .

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

بیع غیر قابل فسخ است مگر آن که تقلبی باشد یا غیر بهداشتی در این صورت اتحادیه لوازم آرایش گری تماس بگیرید ضمناموضوع ارتباطی به 110 ندارد چون جرمی اتفاق نیفتاده است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام بستگی به توافقی اولیه شما با فروشنده دارد.

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

به اصناف و تعزیرات مراجعه نمایید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیر. قانونا قابل پس دادن نیست.
ارتباطی به 110 ندارد.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول مراجعه به فروشنده بعد زنگ به 110بعد به 124 بعد به اتحادیه

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تماس با 110 نتیجه ای نخواهد داشت.با اتحادیه تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می بایست توجه می کردید در خرید خود