مشاوره حقوقی رایگان - اختلاف زناشویی

با سلام. همسرم 6 ماه هست بادار هستند و با این وضعیت سر مسائل بیخود مثل کمک کردن من به پدر و برادرم یا توجه به اون ها بعضی وقت ها دعوا راه می اندازند که من رو به شدت نگران حال خودش و بچه می کند. آیا من میتونم از ایشون شکایت کنم؟

پاسخ ها :

کیمیا وهاب زاده موسوی

کیمیا وهاب زاده موسوی :

با سلام
طرح شکایت مستلزم وقوع جرم احصا شده در قانون می باشد. توضیحات شما چنین مساله ای را در بر ندارد.